JOVANA JEREMIĆ JE SPONZORUŠA! Primitivno! Maja Marinković oplela po voditeljki i njenom Jutarnjem programu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2022, 19:21

"JOVANA JEREMIĆ JE SPONZORUŠA! Primitivno!" Maja Marinković oplela po voditeljki i njenom Jutarnjem programu

Nije je štedela!

Maja Marinković nedavno se pojavila ispred zgrade televizije Pink sa svojim ocem Takijem, kako bi sa produkcijom utanačila uslove za ulazak u šestu sezonu rijalitija "Zadruga".

Ona je tom prilikom govorila o nedavnoj vesti koju je izneo Lazar Čolić Zola da su se ona i Filip Car potpukli, pa pokazao ogrebotine za koje je tvrdio da su njene.

- Ja mislim da je Zola zaljubljen u mene, to ste svi videli od kada sam prvi put ušla u rijaliti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekla je Maja, pa prokomentarisala rečenicu Jovane Jeremić da muškarac treba ženi da priušti Rolex i skupa kola.

- Naravno da to nije bitno, pa ko se vodi tim primitivnim razmišljanjima. Sponzoruše, ja sponzoruša nisam! To možda tako razmišlja Jovana Jeremić, to jeste u njenom stilu kao što se da i pokazati u jutarnjem programu, ali u mom ne. Ako je to ona izjavila, ona je sponzoruša, da! - rekla je Maja bez dlake na jeziku, pa otkrila da li bi gostovala kod nje u Jutarnjem:

- Naravno da bih, zašto da ne, to bi bila najgledanija emisija, ja volim da dižem šer, to sam ja, uvek pomažem svima - rekla je Maja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.