JOVANA JEREMIĆ JE NOVA VODITELJKA ZADRUGE 5? Oglasila se pa JAVNO PORUČILA: Ja sam živa vatra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2021, 22:50

JOVANA JEREMIĆ JE NOVA VODITELJKA "ZADRUGE 5"? Oglasila se pa JAVNO PORUČILA: "Ja sam živa vatra!"

"To nekako i liči na mene, a i ja sam žena koja ruši predrasude u Srbiji!"

Jedna od poznatijih voditeljki sa naših prostora Jovana Jeremić, nakon odlaska sa televizije Hepi, odlučila je da se, prema njenim rečima, posveti porodici i ovo leto provede na Crnogorskom primorju.

Međutim, odmah nakon otkaza po njenim rečima, dobila je mnogo ponuda od televizija, a sad je prokomentarisala navode da će možda voditi sledeću sezonu "Zadruge".

- Ja sam profesionalac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i žena biznismen. Svaki projekat koji je ekstremno gledan i dobro plaćen je izazov za mene. Moja srž je informativa i maher sam za jutarnji program u Srbiji, ali ne bi bilo ništa novo kod mene da me vidite u dva projekta.

- To nekako i liči na mene, a i ja sam žena koja ruši predrasude u Srbiji, ustaljeno mišljenje da novinari koji se bave informativom moraju po difoltu da budu dosadni i frigidni. U svom poslu ja sam živa vatra - rekla je Jovana za medije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.