JOŠ UVEK SMO MUŽ I ŽENA! Ša prvi put nakon vesti o krahu braka sa suprugom Vanjom - Nije ona kriva!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2023, 21:54

"JOŠ UVEK SMO MUŽ I ŽENA!" Ša prvi put nakon vesti o krahu braka sa suprugom Vanjom - Nije ona kriva!

Reper ispričao svoju stranu priče!

Ekipa portala Srbija Danas zatekla je bišveg takmičara "Zadruge" i repera, Nenada Aleksića Ša pred gostovanje u emisiji "Amidži šou".

Ovo je njegovo prvo javno pojavljivanje nakon kraha braka sa suprugom Vanjom.

- Jako se čudno osećam. Ne bih baš mogao nešto preterano da vam kažem, to čuvamo za nas. Iz čudnih razloga se desilo to što se desilo, nije došlo do prevare. Iz glupih razloga smo prepunili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čašu. Voleo bih da možemo da ispravimo - ističe on, pa dodaje:

- Nismo se razveli, još uvek smo muž i žena, na papiru i u crkvi. Sve se nekako prebrzo desilo i preglupo. Imam ishitrene reakcije, umesto malo da povučem ručnu, da malo dam prostora. Ja bih da rešim sve i odmah, a ne može to tako. Ne mogu nju da krivim - zaključuje reper.

Pred našim kamerama Nenad Aleksić Ša je rekao da će sve učiniti da spase brak.

Pogledajte:

Podsetimo, Nenad i Vanja sklopili su brak pred bogom i zakonom 20. jula ove godine. Međutim, sve je krenulo po zlu i ona ga je napustila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.