JOŠ JEDNA nezamisliva tragedija! Nasred ulice ubijen mladi pevač (26)!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 14:54

JOŠ JEDNA nezamisliva tragedija! Nasred ulice ubijen mladi pevač (26)!

Iako je Hitna pomoć reagovala odmah po pozivu, nesrećni mladić je podlegao povredama.

Mladi reper Denzel Silos, poznatiji kao Bigidagoe, preminuo je u 26. godini!

Mladić je ubijen je u nedelju ujutro blizu stanice Sloterdajk u Amsterdamu. Hitna pomoć je odmah reagovala, međutim, nesrećni reper je podlegao povredama u bolnici.

Prema podacima holadnskog sajta Parol, Silos je prisustvovao zabavi "Jedna noć u Amsterdamu", u Centru za događaje na Roni. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pogođen je u gornji deo tela kada je napuštao proslavu, a policija je dojavu o pucnjavi primila u 5:25 časova.

- Pokušao sam da učinim nešto za njega, ali njegovo srce je već bilo jako slabo - rekao je čovek koji se našao na mestu događaja i dodao:

- Ništa se nije desilo na zabavi, ali je atmosfera napolju bila veoma napeta. Svi su odmah znali da je Bigidagoe taj koji je upucan.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ubijen poznati reper

Izvor: B92, 26.Feb.2024

Reper Denzel Silos, poznatiji po imenu Bigidagoe, ubijen je u nedelju ujutro blizu stanice Sloterdajk u Amsterdamu...Kako The Sun navodi, reper je pogođen je u gornji deo tela kada je odlayio sa proslave. Hitna pomoć je hitno prevezla Denzela u bolnicu, gde je, nažalost, podlegao povredama...Prema...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.