JOŠ JEDNA TRUDNICA U PAROVIMA? Baki i Dina već izabrali imena, jedno je vrlo ZANIMLJIVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2019, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDNA TRUDNICA U PAROVIMA? Baki i Dina već izabrali imena, jedno je vrlo ZANIMLJIVO!

Spremna da bude majka.

Otkako je oženjeni Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, ušao u vilu "Parova" sumnja se da je svoju suprugu prevario sa Dinom Galorini, a ona je sada rekla nešto zbog čega svi misle da je u drugom stanju.

Stigao je na BOŽIĆ u Parove - legenda rijalitija, pevač, i odmah obrnuo prase! (FOTO)

Atraktivna takmičarka već dva dana vodi bitku sa Nikolom Lakićem i njegom trudnom devojkom, Aleksandrom Tasić-Cokom. Dina ne može da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trpi Cokini ponašanje.

- Ne mogu više da trpim što se Coki apsolutno sve toleriše jer je u drugom stanju. Možda sam i ja trudna, pa hajde i meni da povlađujete - reka je Galorinijeva.

Kako su mnogi odmah povezali da je Baki otac Dininog deteta, pitali su je da li su već odabrali imena, a takmičarka je na iznenađenje mnogih imala spreman odgovor.

- Ako bude devojčica zvaće se Lena, a dečak, Željko, jer je željeno dete. Tako smo Baki i ja odlučili - rekla je.

Inače, sin Miljane Kulić koja je zatrudnela u "Parovima" sa Ivanom Marinkovićem takođe nosi ime Željko. Mnogi se pitaju da li je to slučajnost.

SHVATILA SAM, ŽELIM DA BUDEM OPET SA SLOBOM! Kija nije više mogla da laže o depresiji i suzama! BOMBA! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SKANDAL NA NAJVEĆI SRPSKI PRAZNIK! Ivan ODBIO da slavi Božić! Gledaoci Parova ŠOKIRANI, a RAZLOG JE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2019

Kako ga nije sram!?..U vili "Parova" već sedam sezona zaredom obeležava se Božić, međutim, ove godine Ivan Marinković šokirao je odbijajući da prisustvuje slavlju...Iako ga većina cimera već nekolik odana izbegava, devojka Jelena Ilić ne napušta mu stranu, pa mu se tako i pridružila u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.