JOŠ JEDAN KONTROVERZNI PAR ULAZI U ZADRUGU! Porede ih sa Zvezdanom i Anđelom - gledaoci ih već OBOŽAVAJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 12:51

JOŠ JEDAN KONTROVERZNI PAR ULAZI U ZADRUGU! Porede ih sa Zvezdanom i Anđelom - gledaoci ih već OBOŽAVAJU

Oni su još trebali šestoj sezoni i sve će da pršti!

Pos svemu sudeći jedan od omiljenih zadrugara i pripovedača Kristijan Golubović i njegova izabranica Kristina Spalević ulaze u šestu sezonu

Žestok momak planira i da se oženi pevačicom pred kamerama televizije Pink.

- Upoznali smo se u rijalitiju, tamo smo započeli vezu, pa bismo mogli u "Zadruzi" da napravimo i svadbu. I Kristina bi volela da uđemo svi zajedno, nije nam problem da nam se sin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snima - kaže Kristijan, čiji se ulazak očekuje krajem februara.

Golubović je odredio i datum svadbe.

- Godišnjica nam je 13. maja i obećao sam Kristini da ću se do tada oženiti njome. Ako ne do tada, onda baš na godišnjicu. Pink će mi pomoći da realizujemo te planove. Ako uđemo u rijaliti, videćemo kako će se sve odvijati - kaže Kristijan, a njegova partnerka dodaje da je već spremna za drugo dete:

- Ispunila sam mu želju, dobio je sina, a sada je red da mi napravi ćerku. Želim da imamo veliku porodicu. Možda ću zatrudneti baš u "Zadruzi"!

Ljubav Kristijana i Kristine se poredi sa okolnostima veze Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnća. Ni Kristini ni Kristijanu to nije to bilo milo i istakli su da to ne može da se poredi. Po svemu sudeći su bili u pravu jer je veza Anđele i Zvezdana vrlo brzo pukla nakon ulaska njegove nevenčane supruge Ane Ćurčić.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.