JOOOJ, JOŠ BIRA KOJA ĆE KAMERA DA GA SNIMA! Jelena Krunić JAVNO ISMEJALA Adama Adaktara (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2022, 13:00

"JOOOJ, JOŠ BIRA KOJA ĆE KAMERA DA GA SNIMA!" Jelena Krunić JAVNO ISMEJALA Adama Adaktara (FOTO)

"Kažem ja "alfa" mužjak. Joooj!!"

Adam Adaktar, član porodice Adaktarovi, čiji rijaliti format počinje za nekoliko dana, bio je gost Jutarnjeg programa kod Jovane Jeremić.

Tada je govorio o svojoj porodici ali i o svojim počecima, te pomenuo da je došao iz Čačka POGLEDAJTE OVDE.

Tim povodom se oglasila i bivša rijaliti učesnica, Jelena Krunić, koja je poznata po britkom jeziku, kako bi prokomentarisala gostovanje Adama kod Jovane Jeremić, a budući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je i ona iz Čačka, imala je sočne reči za budućeg rijaliti učesnika:

- Njaooo! Odeš iz Čačka, ali ne i Čačak iz tebe. I ja probala da promenim na beogradski akcenat, ali neće, izbija čačanski, sam od sebe, Adame - napisala je Jelena, pa dodala u sledećem storiju:

- Njaoooo... Još bira koja će kamera da ga snima... Kažem ja "alfa" mužjak. Joooj! Uživajte uz Čačanske Kardašijanove - nasmejala se Jelena.

Da li Jelena još nešto zna o samoprozvanom "kralju obrva", ostaje nam da saznamo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.