JOJ BOŽE! Dalila na kratko PREKINULA SVOJU EMISIJU, prisetila se muža Dejana: NEĆEMO O TOME! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2022, 23:52

"JOJ BOŽE!" Dalila na kratko PREKINULA SVOJU EMISIJU, prisetila se muža Dejana: "NEĆEMO O TOME!" (VIDEO)

Stara ljubav zaborava nema

Kontroverzna bivša zadrugarka Dalila Dragojević postala je voditeljka sopstvene emisije "Da li... sa Dalilom".

U svom šou programu ona obrađuje razne teme sa brojnim interesantnim gostima. Tema poslednje emisije bila je - estetske operacije (o čemu smo već pisali OVDE).

U gostima su se ovog puta našle doktorka Kristina Đorđević i psihoterapeut Bojana Šlajmer, kao i bivša zadrugarka Žana Maliković Đorđević, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je govorila o svojim zahvatima.

Dalilu je zanimalo da li i muškarci dolaze kod doktorke Kristine kako bi korigovali svoj izgled.

- Dolaze muškarci koji žele da održavaju svoju mladost. Imaju mnogo mlađe žene, žele da budu mladi svojim ženama - izjavila je doktorka.

- Bože, sad je Žana u šoku! Ona sad razmišlja ko je to mogao da uradi - rekla je Dalila.

- Uglavnom posle četrdesete godine, žene koje mi dolaze godinama dovedu svog muža ili partnera na minimalnu korekciju. To je jako lepo, da se zajedno neguju - dodala je Kristina.

- Kako slatko. Joj Bože, Kristina, da li... Otišla mi je misao, na nešto si me podsetila ali ajde nećemo o tome - zbunjeno je rekla Dalila.

- Sad sam se i ja setila - dodala je kroz smeh doktorka Kristina.

Pretpostavljamo da su se sagovornice prisetile kako je Dalili bivši suprug Dejan Dragojević pružao podršku prilikom estetskih intervencija koje je ranije imala, što je Dragojevićku poljuljalo.

Celu emisiju Dalile Dragojević pogledajte u videu ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.