JEZIVO - širi se vest da je JOVANA JEREMIĆ POGINULA U SAOBRAĆAJKI! Uznemirilo sve, a onda se oglasila ona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2022, 11:54

JEZIVO - širi se vest da je JOVANA JEREMIĆ POGINULA U SAOBRAĆAJKI! Uznemirilo sve, a onda se oglasila ona!

"Ja sam noćna mora koja vas neće proći"

Danas se na Jutjubu pojavila vest da je voditeljka Jovana Jeremić navodno poginula.

Jedan korisnik popularne platforme, na svoj kanal je postavio video uz naslov koji ukazuje na to da je popularna voditeljka izgubila život, što je uplašilo mnoge.

Jovani telefon nije prestao da zvoni, a ona se nakon spekulacija oglasila i poručila sledeće...

- Strašno čime se ljudi služe da bi povećali gledanost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svog sajta, kliktabilnost, preglede na Jutjubu... Ja kapiram da sam tiražna, da sam kliktabilna, da sam zlatna koka za gledanost i šer, ali igrati se sa nečijim životom je bizarno i užasno. Jedino je u redu to što možeš da vidiš kako izgleda kada te proglase mrtvom i kako izgleda kada umreš lažno i ovako na Internetu. Za sve one koji mi ovo rade, poruka: "JA SAM NOĆNA MORA KOJA VAS NEĆE PROĆI. Probudite se što pre zato sami! 40 godina još ćete uživati u meni." A i ne volim ja da ostavim stvari nedovršene na pola, moj život tek počinje. Treba roditi još dece i udati se! Kao i ostati kraljica šera regiona - rekla je Jovana Jeremiž za Pink.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.