Izvor: Scandal.rs, 13.Dec.2018, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVO! ZERINA POTPUNO SKRENULA: Vrišti, urla po kući, I PRIČA SAMA SA SOBOM! ZRELA ZA PSIHIJATRIJU (VIDEO)

Zerina Hećo se već nekoliko dana oseća loše i razdražljiva je na razne situacije. Večeras je upala u raspravu sa Saletom Truom jer smatra da on iskorišćava Jelenu Krunić. “Ja imam pravo da pričam šta god hoću, kad hoću. Kad si pričao ovde da si je je*ao, tad ti je bila ok. Jelena pere veš, The post JEZIVO! ZERINA POTPUNO SKRENULA: Vrišti, urla po kući, I PRIČA SAMA SA SOBOM! ZRELA ZA PSIHIJATRIJU (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

U VILU SE UKLJUČILA MARIJANA I OSULA PALJBU PO KUMI VENDI: Sram te bilo! Sve što imam ja sam sama zaradila!

Izvor: Scandal.rs, 13.Dec.2018

Nakon što je Milutin Radosavljević Mili isprozivao Aleksandru Tasić Coku da je “loša” devojka i da je navikla sve da dobija na lepe oči, uključila se i njegova kuma Vendi. Na ove Milijeve tvrdnje Vendi mu je uzvratila da ne može da tako priča jer mora da vidi i pedigre svoje devojke, i otac...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.