JEZIVO! Slavica Ćukteraš ZAVRŠILA NA URGENTNOM! Pakao se NASTAVLJA, opet problemi sa temperaturom

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2020, 15:52

JEZIVO! Slavica Ćukteraš ZAVRŠILA NA URGENTNOM! Pakao se NASTAVLJA, opet problemi sa temperaturom

Jaka je ona!

Slavica Ćukteraš nedavno se borila sa koronavirusom, a javnost je obavestila da je, posle tri nedelje, konačno bila negativna na isti. Pevačica se ponovo susrela sa zdravstvenim problemom.

Ćukterašova ponovo ima povišenu temperaturu i oseća se malaksalo i izmučeno, a kako su saznali domaći mediji u pitanju je gnojna angina.

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on Jul 31, 2020 at 2:55pm PDT

Kako bi domaći mediju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potvrdili ovo kontaktirali su Slavicu, a ona je povodom toga izjavila:

- Kada su mi stigli nalazi, pokazalo se da imam gnojnu anginu. Odmah sam dobila antibiotike, a kako je temperatura rasla, nisam smela da rizikujem, pa sam otišla u Urgentni. Doktori se uplašio da imam koronu, iako sam rekla da sam negativna i donela rezultate, a na nalazima od juče se pokazalo da imam antitela - rekla je pevačica.

- Poslao me je u kovid bolnicu, gde su ustanovili da je gnojna angina u pitanju i rekli su mi da uzmem još antibiotika, no svakako ću danas opet otići kod lekara, pa ćemo videti. Jaka sam ja! Kada sam preživela koronu, preživeću sve - zaključuje Slavica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Slavica Ćukteraš završila u Urgentnom: Nakon korona virusa, pakao se nastavio!

Izvor: Tracara.com, 05.Avg.2020

Slavica Ćukteraš se zajedno sa prijateljicom i koleginicom Milicom Todorović borila sa koronavirusom, ali nakon temperature i borbe s virusom, za nju se pakao nastavio. Slavica Ćukteraš je nedavno obavestila sve da je, posle tri nedelje, konačno bila negativna na Covid 19. Ali nije ni slutila...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.