JEZIVI PRIZOR IZ ĆELIJE: Isplivali snimci Lazara Čolića Zole iz zatvora! Neutešno blene kroz OTVOR

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021, 17:49

JEZIVI PRIZOR IZ ĆELIJE: Isplivali snimci Lazara Čolića Zole iz zatvora! Neutešno blene kroz OTVOR

Ima samo jedan prozor

Danas je regionom odjeknula vest da je bivši zadrugar Lazar Čolić Zola uhapšen. Navodno, priveden je zbog njegovog neodazivanja na sudske pozive u sporu sa svojom bivšom devojkom Miljanom Kulić.

Pošto se nije odazivao na pozive, policija ga je uhapsila kada je pokušao da pređe iz Srbije u Bosnu i Hercegovinu.

Sada su isplivale i slike na kojima se Zola nalazi u zatvorskoj ćeliji dok čeka naredni potez pravosudnih i policijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vlasti.

Na osnovu fotografija možemo da zaključimo da prostorija hapsa nije udobna. Zidovi su beli, dimenzije male, a na osnovu ugla iz kojeg su snimane, čini se da je drvena klupa jedini nameštaj u njoj.

Jedino svetlo dolazi iz prozorčeta na vratima, iz kojeg Lazar može čeljivo da gleda na slobodu.

Nije poznato da li je ćelija klimatizovana i kolika je temperatura u zatvorskoj prostoriji na ovaj vreli dan koji je pogodio region.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.