JEZIVI KRICI, GORE NEGO LUNA IKAD Anabelin užasan nervni SLOM! Opet skočila da TUČE Marka, ŠUTIRALA GA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2020, 01:39

JEZIVI KRICI, GORE NEGO LUNA IKAD Anabelin užasan nervni SLOM! Opet skočila da TUČE Marka, ŠUTIRALA GA

Potpuni haos...

Rat Anabele Atijas i Marka Miljkovića ne jenjava. Nakon sinoćnjih ružnih scena, haos se nastavio i u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara". Luna Đogani je propustila prvi deo emisije jer se nije dobro osećala (više o tome i o apelu da izađe na kratko iz rijalitija "Zadruga 3" pročitajte na OVOM linku), a kada se vratila svađa njene majke i njenog dečka je eskalirala.

Usred rasprave, Anabela je izgubila živce i skočila je da bije Marka (šutnula >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga je nekoliko puta), a isprva Luna, a potom i Gagi Đogani su je sprečili u toj nameri. Atijasova je ubrzo počela da jeca, vrišti i cvili i sklupčala se na pod, a obezbeđenje je uletelo i bilo spremno da reaguje. Pevačica grupe "Funky G" je preživela težak nervni slom koji je trajao još dugo, dok su je ostali zadrugari smirivali. A krici su se širili Belom kućom, možda i strašniji nego što je to u više navrata bio slučaj sa njegovom ćerkom.

A, Luna - ona je potom nemo gledala i nije mogla da veruje šta se dešava. Pre toga je i sama rekla da "misli kako s njenom psihom nešto nije u redu kada je ništa ne dotiče i kako ne gaji iste emocije prema roditeljima kao ranije".

Pogledajte kako su izgledale te scene iz rijalitija "Zadruga 3":

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.