JEZIVE SCENE! ISPLIVAO SNIMAK Karićevog zverskog ponašanja, UREDNICA PINKA javno reagovala - Briši video!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 07:08

JEZIVE SCENE! ISPLIVAO SNIMAK Karićevog zverskog ponašanja, UREDNICA PINKA javno reagovala - Briši video!

Jezivo Stefanovo priznanje da je "ženomrzac i nula od čoveka"!

Stefan Karić osumnjičen je za divljačko prebijanje Nataše Šavije, nakon čega je starleta završila u bolnici, na odeljenju intenzivne nege. Oporavak koji sledi nije nimalo lak, s obzirom da ima teške telesne povrede, pa je čeka i nekoliko operacija.

Nedavno je otkrila da je nakon prve intervencije imala komplikacije, te da na jedno oko gotovo ne vidi, kao i da se rana zagnojila. Jagodična >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kost je polomljena, a bolovi ne prestaju. Kariću je nakon saslušanja produžen pritvor na 30 dana, a njegov otac Osman, potpuno je slomljen izašao nakon prve posete. Ona se ponovo se oglasila na Instagramu nakon velike zamerke koju je Željko Mitrović uputio aktuelnim učesnicima "Zadruge".

Pretučena devojka je podelila snimak na kome se vide brojni ispadi zadrugara, a koji su za svaku osudu.

A post shared by Nataša Šavija (@natasa.savija)

- Pogodite šta je zajedničko u ovim klipovima? Sve su žene! I obavezno obratite paznju na njegovu poslednju rečenicu  ("Ja sam ženomrzac i nula sam od čoveka"). P.S. Neka sam dosadna sa ovim, šta da radim! Inače, i ja prvi put vidim sad ove snimke, posto već vidim komentare: "Šta si radila s takvim ako si znala"? Nisam znala - požalila se ona.

- Evo, to vam je pravi tip muškarca - siledžije. Naređuje, teroriše, eksploatiše i tuče! Ako vas nije istukao danas, istući će vas sutra. Morate dobro da se raspitate da li ga je otac tukao kad je bio mali. Odnosno, da li je tukao njegovu majku. Jer, ako je tukao njegovu majku, i on će tući vas. Danas će da vas ošamari, a sutra će da vas istuče - sentence su koje u momentima prekidaju video-kompilaciju njegovih agresivnih ispada.

Ispod videa se istog momenta pokrenula lavina komentara.

- "Svaki klip je istina! Pravo lice nasilnika i manijaka! Bože, čuvaj žensku decu od ovog kretena", "Nasilnik je uvek bio i treba konačno da odgovara za nedela ,ima devojaka koje ga još štite", "Stefan mi liči na dete koje se nikad nije muški potuklo, jer nema ni jednog klipa da se ovako ponaša prema muškom rodu, p**ka" - govorila je armija fanova.

Međutim, komentar koji se posebo izdvojio je komentar koji je ostavila lično Ivana Šopić, koja se takođe nalazi u ovom video-klipu.

- Aj skloni ovaj video - napisala je ona, pokušavajući da sakrije sopstvenu sramotu. 

- Nataša, ako ukloniš ovaj klip, pogazićeš sebe. Šopićku ako je sramota, neka te oprati,lao da samo ti imaš klipove, pa ti ona sad naređuje da ga skloniš. Želim ti da se do zadnjeg atoma snage boriš za pravdu - glasio je samo jedan u moru odgovora na Ivaninu repliku.

Nasilje ne treba trpeti ni opravdavati. Ukoliko se osećate psihički ili fizički ugroženo, nemojte se libiti da potražite pomoć!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.