JEZIVA TUČA NASRED ULICE! Buba Koreli snimio kako KRVNIČKI BIJU MOMKA - Čuju se JAUCI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 10:40

JEZIVA TUČA NASRED ULICE! Buba Koreli snimio kako KRVNIČKI BIJU MOMKA - Čuju se JAUCI!

Isplivao snimak!

Muzičar Amar Hodžić, poznatiji pod imenom Buba Koreli, objavio je na svom Instagram profilu kako on i zajedno sa prijateljima prebija dečka nasred ulice.

Ovaj snimak je šokirao mnoge pa su korisnici društvenih mreža masovno počeli da ga dele. Vidi se kako momak leži na podu i jauče dok ga oni udaraju i šutiraju.

Potom je reper objavio naredni stori u kom objašnjava da je momak kog su pretukli pokušao da ukrade torbu bespomoćoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ženi.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

pic.twitter.com/ogkXwNOSLy

— pensador (@sakriosamime) August 6, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SKANDAL TRESE REGION! Buba Coreli krvnički tuče mladića, sve je zabeleženo KAMEROM! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 06.Avg.2020

Nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojima je Buba Coreli go, isplivao je novi uznemirujući snimak! Naime, Buba i njegovi prijatelji su nasred ulice pretukli momka i sve to su zabeležili kamerom. UZELI ZAKON U SVOJE RUKE?! Buba je na svom Instagramu prvo objavio snimak na kome se vidi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.