JEZIVA TUČA MAJE I CARA! Marinkovićeva POLUDELA - ON Sve vreme gleda u Dalilu, POLOMLJENA IZOLACIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2021, 09:47

JEZIVA TUČA MAJE I CARA! Marinkovićeva POLUDELA - ON Sve vreme gleda u Dalilu, POLOMLJENA IZOLACIJA!

Da li će biti kažnjena?

Maja Marinković noćas je napravila istinski haos, kada je shvatila da njen dečko, Filip Car, gleda svoju bivšu, Dalilu Dragojević.

Dok mu je ona prebacivala zbog pogleda, on joj je uzvraćao istom merom za Marka Januševića Janjuša, što ju je dovelo do ludila, pa je počela da ga davi, uvija mu prste, ali i da ga pljuje, baš kao i ranije, kada su se svađali u prethodnim sezonama.

- Je l' namerno radiš te stvari? E je*aću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ti mater sad. Sve ću da ti je*em i živo i mrtvo. Koga ćeš da gledaš?! Onu drolju nakaznu - započela je Maja, a onda došla do njega i počela da ga pljuje. Ipak, on nije ustuknuo, već joj se suprotstavio i počeo da joj odgovara, što je besnu starletu još više naljutilo.

- Imam pravo da gledam, gledaću non-stop. Je l' si rekla da stalno gleda u tebe? Moraš da pogledaš da bi videla. Nemam pravo da diram, ali mogu da gledam. Nećeš me ti ispravljati, Majo glupačo - bio je vrlo neprijatan Car, dok je Maja sve vreme nasrtala na njega i davila ga:

- Sad ću da te ubijem, bre. Ima da te zadavim golim rukama. Nemaš pravo, što to radiš sad? Ne smeš namerno da me provociraš. Alo, idiote jedan, pa svaki dan imaš po nekoliko puta s*ks sa mnom, a hoćeš onu dr*nfulju da gledaš. Zaklaću te, nemoj sa mnom da se igraš, kao s njom - pretila je Maja.

Kako se ni Filip nije stišavao, već joj je pretio da će je ostaviti i okrenuti se Dalili, ona ga je neprestano udarala, davila, grebala, savijala mu prste, unosila mu se u facu i pljuvala ga.

- Ti si jedan običan klošar i samo igraš rijaliti. Ne znam šta ja tražim pored tebe, klošarčino raspala. Ja ću da ti dođem glave, je*em li ti sve. Nećeš ti mene više da dovodiš do ludila - urlala je Maja na sav glas.

Haos se iz dnevne sobe preselio u izolaciju, kada mu Marinkovićeva nije dala da spava, već je nastavila da preti i lomi po izolaciji, a potom je Filip otišao kod Mikija Đuričića, kako bi se smirio.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.