JEZIVA SCENA u Eliti - Takmičar se prosuo kao zvečka, a oko njega STAMPEDO: Kamere zabeležile sve (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 08:54

JEZIVA SCENA u "Eliti" - Takmičar se prosuo kao zvečka, a oko njega STAMPEDO: Kamere zabeležile sve (FOTO)

Uroš je dao sve od sebe da ispuni izazov, međutim, doživeo je peh!

Učesnik "Elite", Uroš Stanić, ponovo je privukao pažnju gledalaca svojim hrabrim nastupom u jednom od izazova.

Naime, u okviru takmičenja, Uroš je odlučio da se takmiči u trčanju noseći najveće štikle koje je mogao da pronađe.

Dok je sprovodio ovaj izazov, čuli su se glasovi podrške drugih učesnika, ali i neprimereni komentari i uvrede upućene Urošu od strane pojedinih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učesnika, kao što su Terza i Munjez. Nije tajna da je Uroš često meta nasilja i homofobičnih ispada, a i ovog puta je doživeo neprijatnosti od strane pojedinih učesnika.

Munjez je svojim ponašanjem i rečima unutar rijalitija dodatno izazvao kontroverze, nazivajući Uroša pogrdnim imenima i izvodeći neumesne gestove. Ipak, Uroš je hrabro nastavio sa izazovom i dao sve od sebe, uprkos otežavajućim okolnostima. Nažalost, peh se dogodio pri samom cilju kada je Uroš pao, ali srećom, prošao je bez povreda. Ova nezgoda je na kraju izazvala smeh.

Uroševa izdržljivost i sposobnost da se izbori sa teškoćama su odlika koja ga izdvaja, a njegov nedavni nastup u izazovu sa štiklama samo je još jedan primer njegove odlučnosti da se izbori sa svim preprekama. Dok se takmičenje nastavlja, publika će svakako pratiti Uroševe dalje korake i izazove sa nestrpljenjem, uz nadu da će mu se pružiti podrška i poštovanje koje zaslužuje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.