JEZIVA SCENA U PROGRAMU UŽIVO! Voditeljki se PITON obmotao oko vrata - stvar izmakla kontroli (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 11:24

JEZIVA SCENA U PROGRAMU UŽIVO! Voditeljki se PITON obmotao oko vrata - stvar izmakla kontroli (FOTO)

Poptpuno van plana, životinja podivljala!

Da nije lako voditi program uživo i da nije lako "družiti" se sa egzotičnim, ali i opasnim životinjama, često nas podsete situacije poput ovih.

Hrvatska voditeljka Mojmira Pastorčić, pokušala je da odjavi emisiju držeći pitona oko svojih ramena, a u jednom trenutku stavr se otrgla kontroli, te joj se zmija obmotala oko vrata.

- S pitonom i zmijama stigli smo do kraja ove nedelje. Hvala što nas pratite, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tu smo i naredne sedmice. Laku noć, poljubac od mene i od Abdula - rekla je Mojmira dok joj je piton Abdul gmizao prema ramenima, te se u jednom momentu obmotao oko njenog vrata.

Sva sreća, Mojmirina reakcija, bila je mirna i pribrana, pa joj je to pomoglo da sve prođe bez ikakvih posledica.

A kako je izgledala ova scena, pogledajte na narednoj fotografiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.