JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA Poznati pevač STRADAO NA MESTU: Od siline UDARCA vozilo SLETELO U JARAK

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 17:52

JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA Poznati pevač STRADAO NA MESTU: Od siline UDARCA vozilo SLETELO U JARAK

"Vozilo je zbog neprilagođene brzine prešlo na suprotnu stranu i udarilo u stenu..."

Pre tačno 21. godinu Nebojša Saveljić Neba doživeo je tešku saobraćajnu nesreću na magistralnom putu Podgorica-Cetinje i stradao na licu mesta. Oko 3.45 ujutru, 31. oktobra 1999. godine, vozilo u kome se nalazio Saveljić je zbog neprilagođene brzine prešlo na suprotnu stranu i udarilo u stenu, a od siline udarca prevrnulo se na krov i zatim sletelo u jarak pored puta.

Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smrti tada veoma popularnog pevača i člana "Montenigersa" plakao je ceo region, a njegov prijatelj i drugi član ovog benda Igor Lazić Nigor nikada ga nije preboleo ni zaboravio.

Saveljićeva smrt nije jedina tragedija koja je obeležila ovu grupu, koja se nakon Nebine pogibije raspala. Prvobitnu postavu "Montenigersa" činio je još jedan član - Duško Nikolić. Već posle prvih uspeha benda, Duško je preminuo od leukemije.

Godine prolaze,al' zaborav nikad.

A post shared by Igor Lazić- Niggor-official (@niggorlegalazic) on Oct 31, 2020 at 2:43am PDT

Jeziva legenda koja se vezuje za smrt ovo dvoje mladih ljudi jeste priča o njihovom prvom albumu, koji su ubacili u sanduk zajedno sa Duškom. Kasnije se pričalo da je upravo ovo bio okidač za sve tragedije koje su usledile.

Nigor se i na današnji dan setio svog velikog i nikad prežaljenog prijatelja, pa je podelio njegovu fotografiju uz potresne reči: "Godine prolaze, ali zaborav nikad".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.