JEZIV VANDALSKI ČIN PROTIV KIJE KOCKAR! Spalili nešto DRAGOCENO! Čuveni režiser stao u njenu odbranu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2018, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIV VANDALSKI ČIN PROTIV KIJE KOCKAR! Spalili nešto DRAGOCENO! Čuveni režiser stao u njenu odbranu

Za svaku osudu!

Pobednica "Zadruge 1", Kristina Kija Kockar za kratko vreme je učešćem u popularnom rijalitiju stekla veliku popularnost i ogroman broj obožavalaca. Posle izlaska iz gledanog šou programa, osvojila je simpatije mnogih i pevajući, a pred tekući Međunarodni sajam knjiga u Beogradu na tržište je plasirala i svoju autobiografiju, koja je takođe izazvala veliko interesovanje.

KIJA NA ONKOLOGIJI: Kockareva uradila BIOPSIJU, a rezultati... Majka Nadica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zagrlila!

Međutim, osim obožavalaca, Kija je stekla i veliki broj onih koji je ne vole. Štaviše, osećanja gledalaca rijalitija osciliraju od obožavanja do mržnje, pa se može reći da većina onih koji Kiju nisu zavoleli, podržavajući obično njenu suparnicu, Lunu Đogani, Kockarevu mrze, o čemu govori i slika koja se pojavila na društvenim mrežama.

Neko je zapalio Kijinu knjigu "Moj potpis", a slika se brzo proširila internetom. Osim obožavalaca, u Kijinu odbranu stao je i poznati režiser, Boris Malagurski, koji je osudio ovaj vandalski čin.

MIKI POPLJUVAO SLOBU RADANOVIĆA! Bili su prijatelji, a sad... on je kriv za sve! KONJ! (VIDEO)

"Zašto svi napadaju to što je rijaliti zvezda Kija napisala knjigu? Prvo, bolje da njena publika čita knjige, nego da gleda rijaliti. Možda nekima Kija otkrije svet knjiga, pa požele da pročitaju i neko ozbilinije štivo. Drugo, oni koji pljuju Kijinu knjigu je uglavnom nisu ni čitali (nisam ni ja, ne znam kakva je)", napisao je između ostalog Malagurski na svom Fejsbuk profilu.

Ovaj čin za svaku osudu još jednom pokazuje koliko su strasti rijaliti gledalaca postale preterane, a nikako ne treba izgubiti iz vida da ovakvi postupci, kao što je spaljivanje knjiga, bez obzira šta mislili o njihovim autorima, nisu nikakav argument protiv nekoga, niti za nekog drugog...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.