JEZIV SNIMAK ANĐELE NA TERAPIJI: Đuričićevoj pada glava, sva unezverena, oči joj se kotrljaju kao klikeri

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 11:49

JEZIV SNIMAK ANĐELE NA TERAPIJI: Đuričićevoj pada glava, sva unezverena, oči joj se kotrljaju kao klikeri

Ne krije da je na lekovima.

Anđela Đuričić se već danima ne oseća dobro, tačnije otkako je Zvezdan Slavnić raskinuo sa njom i započeo odnos sa Majom Marinković na njene oči.

Ona je doživela niz nervnih slomova, a onda je donela odluku da bojkotuje program i više ne učestvuje u emisijama, što je nasuprot pravilima života u Beloj kući.

U utorak veče kada je u Zadruzi održana žurka, ona se zaputila ka apartmanu Marije Kulić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako bi izmolila dve čaše vina, jer drugačije nije mogla da podnese da gleda razmenjivanje nežnosti Zvezdana i Maje.

U trenutku kada joj je dala alkohol, Marija je upitala Anđelu da li redovno pije lekove, na šta je Đuričićeva odgovorila da uzima samo ujutru.

Sada je na mrežama osvanuo snimak na kojem Anđela izgleda poprilično jezivo. Ona je sedela na garnituri u pabu "Prijatelji" i delovala je prilično unezvereno. Glava joj se teturala s leva na desno, a oči je jedva držala otvorene.

Budući da je Anđela izgledala prilično odsutno, fanovi rijalitija počeli su da komentarišu da je popila previše lekova za smirenje...

Ipak, poznato je da Veliki šef izuzetno vodi računa o svim zadrugarima i njihovom zdravstvenom stanju, pa se pretpostavlja da je Anđela samo bila pospana jer je pre toga provela sate spavajući u pabu dok je emisija "Gledanje snimaka" bila u toku.

Snimak pogledajte klikom OVDE. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.