JEZIV PRIZOR I KRICI: Dalila NEPOMIČNO LEŽI u položaju fetusa nakon što je Car BACIO na pod!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 08:45

JEZIV PRIZOR I KRICI: Dalila NEPOMIČNO LEŽI u položaju fetusa nakon što je Car BACIO na pod!

Užasna svađa eskalirala.

Dalila Dragojević i Filip Car žestoko su se posvađali tokom emisije "Pitanja gledalaca", jer je on zagrlio Milanu Šarac. Dragojevićka je napustila emisiju, a onda se njihov haos nastavio u sobi za izolaciju.

Njih dvoje su nasrtali jedno na drugo, urlali i gurali se, a onda je Dalila završila na podu i počela da lije gorke suze zbog celokopnog haosa koji je nastao sa Filipom. On je nastavio da besni i izbacio napolje sve plišane igračke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje su dobili od podrške, ali i posteljinu. Dalila se za to vreme nije pomerala sa poda, a njeni jecaji su odzvanjali izolacijom.

Filip je sve vreme ponavljao kako više nikada neće biti zajedno, te da je sve njena gluma, ali je prizor zaista jeziv. Dalila je sve vreme nepomično ležala, sklupčana i držala se za donji deo leđa, gde se očigledno udarila prilikom pada.

Snimak pogledajte OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) NAJSKANDALOZNIJA SVAĐA IKADA Filip Car udarao i vukao Dalilu po podu: ONA JECA OD BOLOVA

Izvor: Blic, 26.Maj.2022

Dalila Dragojević i Filip Car žestoko su se posvađali tokom emisije "Pitanja gledalaca", jer je on zagrlio Milanu Šarac. Dragojevićka je napustila emisiju, a onda je njihov haos nastavio u sobi za izolaciju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.