JESI TI NORMALNA? ŠTA SE K*RČIŠ? Posle višednevne SEKS AFERE Filip joj ODBRUSIO SVE! Gotovo je! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2018, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"JESI TI NORMALNA? ŠTA SE K*RČIŠ?" Posle višednevne SEKS AFERE Filip joj ODBRUSIO SVE! Gotovo je! (VIDEO)

Reči koje su razorile sve.

Posle svađa koje je imao sa svojom bivšom devojkom Marijom Anom Smiljanić i posle seks afere čiji je deo zajedno sa Kijom Kockar, Filip Đukić odlučio je da razgovara sa Banetom Čolakom, koji se do ušiju zaljubio u ovu zadrugarku.

- Šta ona meni spominje da si se ti naljutio. Šta ima ti da se ljutiš?! - pitao je Filip Čolaka.

- Ja njoj kažem "Marija Ana, ja neću da se mešam u situaciju između tebe i Filipa. Pusti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << par dana i reci mi šta i kako." I ona ode kod tebe u krevet. Ja se ne ljutim! - pravdao se Bane Filipu.

Kada je videla da njih dvojica razgovaraju, u priču Filipa Đukića i Baneta Čolaka umešala se i sama Marija Ana Smiljanić, što je Đukića još više iziritiralo.

- Jesi ti normalna devojka?! Da budem ljubomoran na Baneta?! Jesi ti normalna?! Mene nerviraju tvoje izjave! Alo! Nemoj sada da se ku*čiš! Odakle njemu pravo da se ljuti?! Kao naljutio se, a zna te pet dana - govorio je Đukić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.