JELENA ZAVRŠILA U SUZAMA! Bila sam spremna da me osude! Karić skočio da odbrani BIVŠU devojku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2020, 02:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA ZAVRŠILA U SUZAMA! "Bila sam spremna da me osude!" Karić skočio da odbrani BIVŠU devojku!

Nadala se da će ga videti!

Drvo mudrosti je dalo tajni zadatak Jeleni Pešić, a nagrada za ispunjen zadatak je da vidi brata Pecu. Naime, zadrugarka je trebalo da ubedi cimere da je zaljubljena u Edisa Fetića. Međutim, voditelj Milan Milošević je obavestio da Jelena nije ispunila tajni zadatak.

- Drvo je meni dalo tajni zadatak, ja sam rekla da se osećam loše i da ne mogu da odajem tajne, a ja sam kao nagradu tražila da vidim Pecu (brata) ... Ja sam rekla da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogu da pomirim ili posvađam, ili da kažem da sam se zaljubila. Drvo je pitalo: "Ko bi to mogao da bude?", ja sam rekla da to bude Edo i tako smo se dogovorili. Ovde sam ja provaljivala kada su imali tajne zadatke, ali se to ćuti zbog nagrade. Ja sam rekla Drvetu da sam spremna i na osude i na kritike, a da neko provali da je to zadatak i ustane i priča... Odakle potreba? Zbog toga sam se rasplakala - rekla je Jelena.

- Treba svi da joj se izvine svi koji su je danas napali i svašta joj rekli - branio je Stefan Karić svoju bivšu devojku.

- Ja se osećam odgovorno. Ljudi su pričali da je zadatak, ja nisam bila sigurna u to. Marko i ja smo o tome dugo razgovarali, gde je on mene ubeđivao da to nije to. Ja sam bila sigurna da nije tajni zadatak. Tako da se javno izvinjavam Jeleni. Ja bih volela da Jelena vidi svog brata, osećam se odgovornom - rekla je Ivana Šopić.

Naime, poznato je da su Ermina Pašović i Ivana Šopić komentarisale da je u pitanju tajni zadatak, što je učinilo dodatno da zadatak bude neuspešan.

Jelena je u suzama napustila prostoriju i otišla je u toalet da se isplače.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Luna doživela NEZGODU, a iza nje se pojavio Đole! Posle priča da je se stric ODREKAO, šok scena na MACu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.