JELENA STOŽINIĆ: BRIGA ME ZA NJIH DVOJE

Izvor: Kurir, 26.Avg.2011, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA STOŽINIĆ: BRIGA ME ZA NJIH DVOJE

Nije svejedno! Voditeljka Aleksandra Jeftanović napokon je i uslikana sa bivšim dečkom manekenke Jelene Stožinić.

Nije svejedno!

Voditeljka Aleksandra Jeftanović napokon je i uslikana sa bivšim dečkom manekenke Jelene Stožinić.

Poznato je da je Pinkova voditeljka biznismena Aleksandra - Saleta Švraku upoznala dok je vodila „Farmu“, u vreme kada je njegova tadašnja devojka Jelena Stožinić učestvovala u tom rijalitiju. Zato smo i pozvali njegovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bivšu da nam sa ove distance prokomentariše situaciju u kojoj se tada nalazila:

- Briga me za to! Nisam razmišljala ni posle „Farme“ o tome, a kamoli sada kad mi se u međuvremenu izdešavalo toliko novih stvari. Nakon raskida više nismo u kontaktu, ali mu želim svu sreću, čak i da mi kažete da je rešio da se ženi - rekla je Jelena za Kurir.

Šta na sve to kaže Aleksandra, nismo uspeli da čujemo, jer je do zaključenja broja njen telefon ostao nedostupan.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Stožinić ostavljena, ali se ne ljuti: Briga me za Aleksandru Jeftanović!

Izvor: Scandal.rs, 26.Avg.2011

- Nije svejedno! Voditeljka Aleksandra Jeftanović napokon je i uslikana sa bivšim dečkom manekenke Jelene Stožinić. Poznato je da je Pinkova voditeljka biznismena Aleksandra - Saleta Švraku upoznala dok je vodila „Farmu“, u vreme kada je njegova tadašnja devojka Jelena Stožinić učestvovala...

Nastavak na Scandal.rs...

Aleksandra Jeftanović konačno uslikana sa bivšim dečkom Jelene Stožinić

Izvor: Svet, 26.Avg.2011

Poznato je da je Pinkova voditeljka biznismena Aleksandra - Saleta Švraku upoznala dok je vodila "Farmu", u vreme kada je njegova tadašnja devojka Jelena Stožinić učestvovala u tom rijalitiju. "Briga me za to! Nisam razmišljala ni posle 'Farme' o tome, a kamoli sada kad mi se u međuvremenu izdešavalo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.