JELENA ROZGA ZAPALILA BEOGRAD! Pop divu savladale emocije na bini: Večeras idemo na najjače!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 23:20

JELENA ROZGA ZAPALILA BEOGRAD! Pop divu savladale emocije na bini: "Večeras idemo na najjače!"

Pevačica rasprodala najveću domaću dvoranu!

Dugo najavljivani koncert Jelene Rozge u velelepnoj prestoničkoj areni večeras je okupio hiljade fanova ove pevačice. Ulaznice za ovaj događaj bile su rasprodate još pre dva meseca i tražila se i "karta viška".

Nesvakidašnji prizor beskrajnih redova oduševio je i reportere portala Srbija Danas koji su ispratili ovaj događaj. Posebno je bio simpatičan jedan otac koji je tražio kafić u kome može da pogleda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmicu dok njegova ćerka isprati koncert koji je počeo oko devet časova.

Među poslednjima su, luksuznim automobilima i u pratnji menadžera stigle koleginice Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac, zbog kojih je čitava publika u jednom momentu zastala i oduševljeno gledala u njih.

Stupanje na scenu regionalne pop dive ispraćeno je velikim ovacijamama, a sjajan tim zadužen za vizuelne i specijalne efekte dao je svoj maksimum, te su svi prisutni oduševljeno posmatratrali plamenove i konfete kojima je iznenada bio ispunjen čitav prostor krcate arene.

Pevačica je koncert otvorila pesmom koju je pevala još kao članica grupe Magazin "Ne tiče me se", te je cela dvorana istog momenta skočila na noge.

Rozga je pozdravila publiku, a potom bila savladana emocijama koje su je ispunile.

- Dajte mi samo par sekundi da upijem vašu energiju! Hvala vam! Hvala vam do neba! Hvala vam što smo rasprodali arenu još pre par meseci i hvala vam što ste uz mene sve ove godine! Ja ne znam kako drugačije da vam vratim ljubav, osim onako kako ja najbolje znam - pesmom! I zato, večeras idemo na najjače - rekla je pevačica jedva dolazeći do daha od emocija i suza koje su preplavile dvoranu sa svih strana, a potom i zapevala pesmu "Bižuterija", za koju nam je neposredno pre koncerta Jelena Karleuša otkrila da joj je omiljena.

Rozgine koleginice su iz separea koji se nalaze u prvim redovima sa oduševljenjem pratile ovaj muzičko-scenski spektakl, a veštom oku naših reportera nije promakla ni činjenica da su čak i sve lože bile popunjene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.