JELENA ILIĆ TRUDNA? Ivan ovim rečima IZNENADIO SVE! Posle propalog braka, imam i ja pravo na SREĆU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA ILIĆ TRUDNA? Ivan ovim rečima IZNENADIO SVE! "Posle propalog braka, imam i ja pravo na SREĆU!"

Posle mnogo teških trenutaka...

Drugoplasirani učesnik rijalitija "Parovi", Ivan Marinković gostovao je u emisiji "Zakuvavanje sa Parovima" u toku koje mu je numerolog Mira rekla da ona procenjuje da će Ivan ponovo postati otac, dok je njegova reakcija bila veoma iznenađujuća.

Marinković tvrdnje numorologa nije opovrgao, već je, naprotiv, sa radošću objavio vest da je njegova izabranica Jelena možda već trudna.

Bivši suprug Goce Tržan izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je takođe da je srećan sa Jelenom i da planira zajedničko letovanje.

- Nadam se da ćemo uspeti da odemo na par dana na rafting čisto malo da pobegnemo iz grada. To neće biti klasičan godišnji odmor. Posle jednog neuspelog braka imam i ja pravo na svoju sreću i želim da ponovo uđem u brak i osnujem porodicu - rekao je Marinković.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.