JEDVA SAM PREŽIVELA NOĆ, RADE SE ANALIZE! Bivša zadrugarka završila u bolnici - lekari sumnjaju na ovo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 21:53

"JEDVA SAM PREŽIVELA NOĆ, RADE SE ANALIZE!" Bivša zadrugarka završila u bolnici - lekari sumnjaju na ovo!

Spomenula i potencijalnu trudnoću!

Šarmen Soraja Leoni Altman, bivša zadrugarka, šokirala je sve obraćanjem na drutšvenoj mreži instagram.

Naime, ona je obavestila pratioce kako ne može da stigne da odgovori na poruke koje joj šalju jer je celu noć provela u hitnoj, što je mnoge zabrinulo.

Novinari su stupili u kontakt sa Šarmen te su je odmah upitali kako je i zbog čega završila u hitnoj, a ona je istakla kako joj je pozlilo, ali da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još uvek čeka rezultate kako bi saznala o čemu je tačno reč.

- Pozlilo mi je od juče od 6 uveče sam povraćala do jutros do 11. Tek su me malopre pustili kući, testovi se još rade, ali misle da je čir od stresa ili možda potencijalna trudnoća (smeh). Ne znam, ali večeras dobijam sve analize, samo znam da sam jedva preživela noć - rekla je Šarmen za Pink.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.