JEDVA JE IZBEGLA UŽASAN DOGAĐAJ: Maja Berović potresena i užasnuta zbog terorističkog napada!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 23:46

JEDVA JE IZBEGLA UŽASAN DOGAĐAJ: Maja Berović potresena i užasnuta zbog terorističkog napada!

Za dlaku je izbegla stravičan događaj u Beču.

Poznata pevačica Maja Berović stresno je doživela teroristički napad u Beču u kojem je ranjeno čak 17 ljudi, a četvoro je izgubilo život.

Maja se zbog ovog užasnog događaja uplašila za bezbednost njene porodice koja živi u Gracu.

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Oct 19, 2020 at 11:45am PDT

Regionalna muzička zvezda otkrila je u emisiji "Premijera" da je za dlaku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izbegla ovaj stravičan događaj u austrijskoj prestonici.

- Bilo je jako, jako napeto. U tom momentu kad sam se uputila kao Beogradu, počela sam od ljudi da dobijam one užasne snimke koji su kačeni na društvene mreže. Bila sam potresena i užasnuta. Onda su mi moji iz kuće javili da su dobili poruku od nadležnih organa da ostanu kod kuće, jer postoje indicije da isti taj napad može da se dogodi i u Gracu. To me je zaista izbezumilo - rekla je Maja.

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Oct 13, 2020 at 11:28am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.