JEDVA JE DOČEKALA: Nakon bega Filipa Mijatova, oglasila se Koraćka! SPUSTILA GA SAMO TAKO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2019, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDVA JE DOČEKALA: Nakon bega Filipa Mijatova, oglasila se Koraćka! SPUSTILA GA SAMO TAKO! (FOTO)

Ko se zadnji smeje...

Filip Mijatov je sinoć pobegao iz "Zadruge", a Veliki šef je o tome obavestio sve zadrugare, navodeći i koliku kaznu će biznismen morati da plati (pogledate detaljnije OVDE).

ŠTA MU JE? Zadruga 3 još nije ni počela, a Tomović već BESAN, REŽI i PLJUJE sve u karantinu! Snimak za NEVERICU!

Ana Korać koju je Filip i pre samog ulaska u rijaliti mnogo spominjao, navodeći razne inkriminišuće stvari o njoj, jedva je dočekala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovako nešto. Ona je zapravo i predvidela da će Filip vrlo brzo pobeći (podsetite se OVDE), ali smo sigurni da ni ona nije imala predstavu da će se to dogoditi toliko brzo.

Ana se ponovo oglasila na svom Instagramu, deleći oduševljenje o novonastaloj situaciji sa svojim pratiocima.

- Hahaha, ne ja ovo ne mogu, hahhaa. P.S Ana Korać je uvek govorila istinu, to da se zna - napisala je na svom Instagramu, sigurno misleći na Filipov odlazak iz Zadruge.

Evo kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.