JEDVA JE DOČEKALA DA JE DEJAN OSTAVI? Sad joj je mnogo LAKŠE! Aleks na STUBU SRAMA zbog ponašanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022, 18:00

JEDVA JE DOČEKALA DA JE DEJAN OSTAVI? "Sad joj je mnogo LAKŠE!" Aleks na STUBU SRAMA zbog ponašanja

"Video sam svojim očima nešto!"

Danas zadrugari u Beloj kući imaju zadatak da izaberu koja je najmanje osećajna osoba među njima.

Ivan Marinković je u svom izlaganju rekao da je za njega najbezosećanija Aleksandra Nikolić, pa pomenuo i raskid sa Dejanom Dragojevićem.

- Ja ću navesti Aleksandru, mi ne pričamo više. Verovatno je primetila svoju grešku. Ušli smo u takav odnos gde može da mi poveri nešto svoje, imala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pritisak zbog svega ovde - rekao je Ivan.

- Rekao sam joj da kada se povede ovo pitanje, da će biti problema, da si možda ostala bez Dejana - rekao je Miljan.

- Ona je najbezosećajnija. Jedini sam pored Miće, koji joj se dao u prijateljstvu. Dao sam sve od sebe, ne bi li je usmerio. Po meni ispada da si jedva čekala da se sve ovo desi, oko tvog dečka i da čekaš da uploviš u druge vode. Neću da uđem u dva detalja koje sam video i koji su me šokirali. Mislim da je dobro što ti je neko pustio buvu da te je Dejan ostavio, pa ti je sada lakše - rekao je Ivan.

- Nije me ostavio. Dejan i Filip imaju komunikaciju, što ja ne bi imala sa njim - dodala je Aleks.

- Ako ti je to opravdanje, okej. Rekao sam da možda grešim, ali video sam svojim očima nešto - dodao je Marinković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.