Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 22:21

"JEDVA ČEKAM DA JE UPOZNAM!" Oglasila se žena Mikice Bojanića, pa oštro odgovorila zadrugarki

Žestok odgovor!

Blizak odnos pevača Mikice Bojanića i Milice Veselinović itekako intrigira javnost zbog prevelike razlike u godinama.

Njih dvoje se intezivno druže mesecima, on je kritikuje i sugeriše joj na greške, a ona njegove savete vrlo rado uvažava osim ako su u pitanju muškarci na koje je, imali smo prilike ove sezone da se uverimo, veoma slaba.

Njena izjava da želi da nastavi priajteljstvo i po izlasku iz rijalitija nasmejala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je, ali i začudila mnoge zadrugare shodno tome da je Mikica oženjen i ima decu približnih godina. Međutim Milica to ne vidi kao prepreku za njihovo viđanje napolju, te je istakla da joj zajednički izlasci sa celom porodicom Bojanić ne bi predstavljali problem.

Povodom njene želje da upozna njegovu porodicu, oglasila se njegova supruga Dušicu koja je otkrila šta misli o toj ideji i kako gleda na njihovo druženje.

- Mislim da ona u njemu vidi očinsku figuru. To druženje mi je smešno, ali ne, ne bi mi predstavljalo problem da se upoznamo - rekla je kratko Dušica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.