Izvor: Scandal.rs, 31.Maj.2018, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDNU JE PONIZIO, DRUGU PRIZNAO DA VOLI, A ONDA PAKAO: Najgora svađa LJUBAVNOG TROUGLA u Zadruzi do sada! (VIDEO)

Sloba Radanović sinoć je u toku pitanja gledalaca pred svima priznao da voli Lunu Đogani i zatražio razvod od supruge Kristine Kockar. Međutim, pre toga, Sloba je uspeo da se posvađa i sa devojkom i sa ženom. Pitanje za pevača od strane publike je glasilo: “U razgovoru sa Kijom iza Škode rekao si da je The post JEDNU JE PONIZIO, DRUGU PRIZNAO DA VOLI, A ONDA PAKAO: Najgora svađa LJUBAVNOG TROUGLA u Zadruzi do sada! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MAMA MI JE REKLA DA TE PUSTIM NIZ VODU, POSLEDNJI PUT SI ME PONIZIO: Kija i Sloba se svađali na sred dvorišta! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 31.Maj.2018

Na pitanja gledalaca su noćas odgovarali zadrugari, a glavna tema bio je odnos Slobodana Radanovića sa suprugom Kristinom Kockar i devojkom Lunom Đogani. U toku pauze, Radanović i Kija izašli su u dvorište gde su se svađali. Sinoć je Sloba pred svima priznao da voli Lunu i da želi razvod od...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.