JEDNJAK MU JE POMEREN, IMA PROBLEME SA PLUĆIMA...! Nadežda OČAJNA zbog SINA: Hrani se na SONDU...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2020, 19:46

"JEDNJAK MU JE POMEREN, IMA PROBLEME SA PLUĆIMA...!" Nadežda OČAJNA zbog SINA: "Hrani se na SONDU...!"

Zabrinuta je za naslednika, a evo u kakvom je stanju...

Nadeždi Biljić se od stresa zbog situacije u "Zadruzi" između supruga Tome Panića i Dragane Mitrović pogoršalo zdravstveno stanje.

- Lošije sam nego što treba, izgubila sam apetit, a to ne smem jer primam insulin. Sve ovo me je pogodilo više nego što treba, emotivna sam, sve preuveličam u glavi pa pogoršam stanje. Kažu da je dijabetes bolest 21 veka, nije sad to toliko strašno, borim se i dovešću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja to u red - rekla je ona za domaće medije i dodaje da sin Longo, koji ima zdravstvene probleme jer je prevremeno rođen, uskoro ide na kontrolu:

- Hrani se na sondu, ima problem sa plućima, jednjak mu je pomeren. Ići ćemo na kontrolu uskoro, da vidimo šta dalje, za sada eto, jede pomoću sonde. Malo je počeo da jede na kašičicu, mleko. Biće to dobro, napreduje. Već vidim i da voli da sluša muziku, veseli se, i inače je veseo. Posvećeni smo mu svi i pratimo stanje, sad ćemo da vidimo kako će kontrola proći.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.