JEDNA IGLA JOJ JE PROMENILA ŽIVOT: Završila na ordinacijskom stolu - Anđela prvi put podelila sa javnošću

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 18:13

JEDNA IGLA JOJ JE PROMENILA ŽIVOT: Završila na ordinacijskom stolu - Anđela prvi put podelila sa javnošću

Svi su se zabrinuli...

Bivša zadrugarka i kako pojedini mediji spekulišu novokomponovana pevačica, Anđela Đuričić, svakodnevno svoje fanove obaveštava o svim aktuelnostima iz svog života, pa je tako učinila i danas.

Ovog puta, objava koju je podelila u okviru svog Instagram storija, bila je za pojedine pratioce pomalo čudna, jer je fotografija usnimljena u doktorskoj ordinaciji. Ubrzo se saznalo i šta je sirena iz Đenovića tamo radila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Svima je evidentno da je Anđela lepa devojka i negovana. Redovan je posetilac frizera, kozmetičara i ostalih lokacija koje joj pomažu da svoju "igru" održi na visokom nivou.

No, kako to u današnje vreme biva, čak i ljudi koje mnogi smatraju lepima, na kraju završe kod doktora koji se bavi nekom oblašću estetske medicine. Takav slučaj, bio je i sa Anđelom.

Kao što smo na samom početku napisali, posetila je jednu doktorsku ordinaciju koja se, sudeći prema smajlijima koje je koristila, bavi povećanjem i korekcijom usana.

Anđela je odlučila da uveća svoje usne iz samo njoj znanih razloga, a da li je preterala onako kako većina njenih rijaliti koleginica ume, saznaćemo kada bude podelila neku noviju fotografiju na Instagram.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.