JEDNA DRUGOJ NA CRNOJ LISTI! Kačavenda zadala novi udarac Ani Ćurčić - uputila brutalnu poruku! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 08:16

JEDNA DRUGOJ NA CRNOJ LISTI! Kačavenda zadala novi udarac Ani Ćurčić - uputila brutalnu poruku! (FOTO)

Puklo prijateljstvo preko noći!

Dok je Ana Ćurčić boravila u "Zadruzi", Milena Kačavenda se skoro svakodnevno oglašavala i iznosila detalje iz njenog privatnog života. Ana je nakon izlaska iz rijalitija odmah demantovala neke od Mileninih izjava.

Ana je do sada davala sve diplomatske odgovore o njihovom odnosu i trudila se da zaštiti Milenu, a kada je videla kako je Kačavenda žestoko reagovala na njeno pomirenje sa Acom Bulićem, rešila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da ekskluzivno u emisiji "Na vezi sa Ivanom" u video produkciji portala Srbija Danas javno stavi tačku na njihovo prijateljstvo. 

Ana je u razgovoru sa novinarkom, Ivanom Stojanović, priznala da je Milena više ne zanima i da ne želi ni da čuje za nju. Poručila joj je da se ona ništa u njenom životu ne pita, pa samim tim ni da li će obnoviti romansu sa Acom. 

Podsećamo, Milena je rekla da ne podržava Anino pomirenje sa Acom Bulićem i da se tim potezom ukopala apropo priča o prevarenim ženama. Dodala je da joj je sada jasno zašto su se Aca i Ana distancirali od nje, kao i da ne zna kako će sad pogledati u oči Bulićevu bivšu partnerku.

Ana i Milena su se međusobno otpratile sa Instagrama, a sada je Kačavenda zadala novi udarac svojoj nekadašnjoj prijateljici. Ona je objavila da je Ana ne prati, a zatim joj je javno uputila poruku:

- J*bote nadam se da neće opet da me zaprati. Zaraćena strana u epizodi sama sa sobom i predsobljem - napisala je Milena uz oznau "Kuma na nivou zadatka".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.