JEDINSTVENA LEPOTICA! Ova novinarka će ZAMENITI Jovanu Joksimović, ona će VODITI jutarnji program!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 23:22

JEDINSTVENA LEPOTICA! Ova novinarka će ZAMENITI Jovanu Joksimović, ona će VODITI jutarnji program!

Iza nje je veliko iskustvo i rad!

Jovanu Joksimović u jutarnjem programu Prve televizije zameniće Marijana Tabaković. Ona će raditi u tandemu sa Filipom Čukanovićem. Tabakovićeva je do sada bila urednica i voditeljka emisije "150 minuta".

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on Sep 7, 2020 at 12:27am PDT

 - Odlično se snašla ispred kamera, pa je uredništvo Prve rešilo da je stavi u jutarnji umesto Jovane Joksimović. Osim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što će voditi emisiju, Marija će biti i jedan od urednika jutarnjeg. Iza sebe ima bogato novinarsko iskustvo, tako da čelnici televizije veruju da će ova rokada biti pogodak - kaže izvor blizak produkciji.

A post shared by Marijana Tabakovic (@maryjanetabak) on Jul 21, 2020 at 1:32pm PDT

Saša Popović ULETEO NA BINU usred Nedinog nasupa u emisiji! Nećete verovati šta je uradio! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.