JEDINO ŠTO MOGU... Oglasila se naša poznata glumica i otkrila šta misli o vezi njenog sina i Kilibarde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 23:12

"JEDINO ŠTO MOGU..." Oglasila se naša poznata glumica i otkrila šta misli o vezi njenog sina i Kilibarde!

"Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno."

Voditeljka Marija Kilibarda nikada se u javnosti nije pojavljivala sa emotivnim partnerom, Branislavom Vučelićem, sinom predsednika FK Partizan, Milorada Vučelića.

Njih dvoje su pre nekoliko dana proslavili godinu dana svoje ljubavi, a Kilibarda je po prvi put objavila na društvenoj mreži Instagram fotografiju sa majkom svog dečka, glumicom Ljiljanom Dragutinović i njegovom sestrom Anom Vučelić na kojoj su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve tri nasmejane.

Komplimenti na račun ove tri lepotice samo su se nizali, a glumica Ljiljana Dragutinović ispričala je sve pojedinosti o voditeljki i svom sinu i otkrila da je ta fotografija nastala na rođendanu njenog unuka kada su se svi porodično okupili.

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Voditeljka važi za jednu od najlepših ličnosti sa javne scene, a takvo mišljenje o njoj ima i majka njenog dečka.

- Ja bih volela kada bi moja deca odgovorila na ta pitanja, kada bi Marija odgovorila, to bi bilo sjajno. Ja jedino što mogu da kažem jeste da je bio rođendan mom drugom unuku Ivu i da je ta fotografija tada nastala. Bili smo na rođendanu kod moje ćerke Ane i zeta Veljka. Oni imaju dva sina - započela je glumica

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Ljiljana Dragutinović o Mariji ima samo reči hvale. Voditeljku uvek na televiziji imamo prilike da vidimo dobro raspoloženu i nasmejanu, a kako glumica kaže, baš takva je i privatno.

- Ona je tako prirodna, divna, ja bih se začudila da se nekome ovakva osoba ne sviđa. Ona je jedna, čarobnica. Ona sve nas začara dobrom energijom. Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno.

A post shared by 📽️🎬🎶🎤 (@nase_poznate_licnosti)

Glumica je ponosna baka dva unuka koja su joj podarili ćerka Ana i zet Veljko, a sada je otkrila i da li bi volela uskoro da dobije unučiće i sa sinovljeve strane.

- Naravno, kako da ne, to nikada ne pitajte nijednu majku. Naravno da želim - rekla je glumica Ljiljana Dragutinović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.