JEDINO MU JE ON POMOGAO! Adam Đogani U PROBLEMU! Brzo je POZVAO Gagija, a kad se POJAVIO NA VRATIMA...

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 23:18

JEDINO MU JE ON POMOGAO! Adam Đogani U PROBLEMU! Brzo je POZVAO Gagija, a kad se POJAVIO NA VRATIMA...

Odmah je dotrčao da mu pomogne...

Adam Đogani, bivši rijaliti učesnik "Zadruge" nedavno je otvorio svoj jutjub kanal, gde postavlja video klipove za njegove fanove.

Ovoga puta je snimio video, kako Gagija Đoganija zove da mu pomogne, tačnije da mu pomogne da spremi ručak, jer Adam ne zna da kuva.

Gagi se za kratko vreme pojavio na vratima te pomogao mladom Đoganiju da spremi omiljeni obrok, ali naravno, u video klipu nije izostajalo i međusobno podbadnje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ova dva Đoganija, jer Gagi nije mogao da veruje da Adam ne zna da kuva, te su se obojica na kraju smejali

U jednom trenutku Gagi nije mogao da veruje da Adam ne zna lepo da iseče šunku, što nas je podsetilo na čišćenje krastavca njegove sestre Lune Đogani u "Zadruzi".

Adam je u nazivu ovog klipa napisao da se Gagi razočarao u njega, ali je sigurno da iako Đoganijeve više ne gledamo u "Zadruzi", bar ne za sada, sigurno ih možemo videti na Jutjub kanalima jer kao i Luna Đogani, tako i Adam sada snima klipove.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.