JECAO JE, BILO JE GROZNO! Isplivali nepoznati detalji: Poznati glumac se OVAKO ponašao pre SAMOUBISTVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2020, 15:01

"JECAO JE, BILO JE GROZNO!" Isplivali nepoznati detalji: Poznati glumac se OVAKO ponašao pre SAMOUBISTVA!

Nije više mogao da izdrži.

 U novoj biografiji Davea Itzkofa otkriveni su do sada nepoznati detalji o životu glumca Robina Viliamsa koji je sebi oduzeo život u  63 godini u svojoj kući u Kaliforniji 2014. godine.

 Ranije te godine pogrešno mu je dijagnostifikovana Parkinsonova bolest. Tek prilikom obdukcije došlo je do saznanja da zapravo boluje od demencije s Levijevim telima, retkog oblika degenerativne bolesti.

Robin je bio potpuno nesvestan da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se bori s neizlečivom bolešću mozga koja je imala razoran uticaj na njegovo telo. Tokom snimanja filma "Noć u muzeju" glumac je imao problema s pamćenjem teksta. Patio je od gorušice, nesanice, slabe probave, gubitka mirisa i imao je poteškoće s mokrenjem.

Njegova šminkerka i koleginica Čeri Mins otkrila je kako se Robin osećao poslednjih dana. Ona mu je predložila da se vrati stand-up komediji kako bi podigao samopouzdanje, no on je to odbio.

- Na kraju svakoga dana jecao mi je u naručju. Bilo je grozno. Grozno. Samo je plakao i rekao mi da više ne zna biti smešan - rekla je ona za New York Post.

Robin je iza sebe ostavio svoju treću suprugu Susan Šnajder, zajedno s troje dece iz svoja prethodna dva braka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.