JECALA NASRED ULICE: Omiljena glumica uplašila fanove, ali SVAKA ŽENA će je razumeti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2018, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JECALA NASRED ULICE: Omiljena glumica uplašila fanove, ali SVAKA ŽENA će je razumeti!

Sva u suzama!

Glumačka zvezda viđena je nedavno na ulici sa svojim verenikom, i to sva u suzama. Nakon što je zabrinula mnoge, ona se oglasila i otkrila šta ju je toliko potreslo.

Sofi Tarner viđena je nedavno sva u suzama u društvu svog verenika Džoa Džonasa. Mada su njih dvoje uživali u čarima Njujorka, njoj to nije bilo dovoljno, čim je počela da jeca nasred ulice.

Zvezda serijala "Igra prestola" potom se oglasila preko društvenih mreža i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kazala da je menstruacija baš bez veze, pa je tako rešila sve dileme.

Srećom, Džo ju je nežno čuvao i držao za ruku, brižno čekajući da prođe nalet hormona od kog svaka žena pati.

Pročitajte i:

Njih dvoje su se verili u oktobru prošle godine, kada se ona pohvalila divnim dijamantskim prstenom koji je dobila. I mada je nedavno izjavila kako će zauvek pamtiti trenutak kad ju je Džo zaprosio, priznala je i da će joj karijera uvek biti na prvom mestu.

Објава коју дели sophietfan (@sophietfan.belfast) дана 17. Авг 2018. у 4:49 PDT

– Mnogima je brak divna stvar, ali meni je mnogo važnija karijera jer sam se za to borila i uspela, sama sam nešto postigla – kazala je ona.

Dodala je i da je biti veren divno, ali da to ne gleda kao uspeh, kao nešto što je postigla, već je jednostavno pronašla pravu osobu.

– To je kao kad pronađete kuću koja vam se sviđa i poželite da ostanete u njoj zauvek – istakla je Sofi.

Čuvena Sansa tako je razočarala mnoge koji je kritikuju da je karijerista i da porodicu shvata zdravo za gotovo, ali drugi je hvale jer je iskrena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.