JECAJI I SUZE - Miljana se rasplakala tokom intervjua Hoću da pokažem da sam NORMALNA Javno se izvinila

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 02:31

JECAJI I SUZE - Miljana se rasplakala tokom intervjua "Hoću da pokažem da sam NORMALNA" Javno se izvinila

Najviše joj je žao zbog svega što je priredila svojoj porodici!

Pred "Izbacivanje" u Imaginarijumu, neki zadrugari, kako i običaji nalažu, daju intervjue u Šiša-baru, a na red je došla i Miljana Kulić koja nije izdržala, pa je tokom intervjua ronila suze.

- Bila sam kratko u pušioni, spremala sam se za trening, a ovako sam u apartmanu. Neću više da budem budaletina, radila sam neke stvari kako bih zabavila gledaoce, ali to više neću, mogu da pokažem da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam normalna, i to sam rešila - objasnila je Miljana.

- Dala si blagoslov Ani i Zoli? Upletena si u ljubavni trougao htela ili ne? - glasilo je naredno pitanje.

- Ja ne mogu da budem u ljubavnom trouglu, ja sam sa njim završila poslekiretaže. Ja ne mogu da budem sa njima nikako, jer je gotovo. Ja na taj odnos ne obraćam pažnju, niti me interesuje. Ja sma nastavila svoj život, i živim ga punim plućima, fokusirana sam na sebe i na svoje dete - dodala je Miljana.

- Da li si primetila da je Mišel postao jedan od vodećih zavodnika? - dodao je voditelj Darko.

- Ni to me ne interesuje, ništa mi nije intrigantno, sve mi je postalo smešno - bila je kratka Miljana.

- Zašto se Mišel ograđuje da želi vezu, a sa druge strane je svestan da može da bude sa nekima? - pitao je voditelj potom.

- Može da bude sa svima, jer niko od devojaka nema karakternih sposobnosti. On je dobar, kulturan i vaspitan. Imao bi 10 na fakultetu, a u osnovnoj 5 - rekla je Miljana.

- Zašto si oprezna večeras, imaš neku kočnicu? - prokomentarisao je voditelj.

- Takva ću ostati, dok me gledaoci ne izbace. Ja sma ovakva napolju, pa ću videti da li im se sviđa nova Miljana Kulić. Ja gledam svoje dvorište,drugi me više ne interesuju, sve ću poštovati, ali eto, to sam ja od sada - nastavila je Miljana.

- Šta te najviše boli? - bilo je naredno pitaje.

- Što sam povredila mamu, tatu, moje sestre svojim ponašanjem. Sve ih je sramota, i svesna sam toga. Imala sma sek*ualne odnose u izolaciji, rehabu, svuda. Znam da su ljute na mene, ja ne bih smela da izađem na ulicu. Ja nisam mislila na njih dok je sve to bilo. Kao da mi je mozak ispran, a napolju nikada ne bih dozvolila neke stvari. Mnogo se kajem - rekla je Miljana kroz suze.

- Razočarala si se u Zolu, a i zadrugari su primetili da oko Ane obleće, daje znake pažnje i ostalo? - prokomentarisao je Zola.

- Rekla sam im kod hotela da me ne spominju, videla sam i kako iz nje izvlači najgore. Shvatila sam sve na njenom primeru. On sve radi zbog rijalitija, on ni sebe ne voli - zaključila je Miljana.

Detaljnije u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.