JE L TI DOBRO, EMINA? Evo kako je Milica Todorović reagovala kada joj je predloženo da snimi LIMUNADU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2017, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JE L' TI DOBRO, EMINA? Evo kako je Milica Todorović reagovala kada joj je predloženo da snimi LIMUNADU! (VIDEO)

Niste ovo znali...

Milica Todorović sumirala je jednu od poslovno najuspešnijih godina koje je definitivno obeležio hit "Limunada", koji je snimila sa koleginicom Eminom Jahović.

Iako je njihov duet postao apsolutni hit leta, a na određenim top listama i hit godine, Milica je priznala da u početku nije bila oduševljena Emininim predlogom da snime baš ovu pesmu.

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Dec 5, 2017 at 7:00am PST
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Mene kad je nazvala Emina da mi kaže da je napravila super duetsku pesmu, ja sam bila stvarno uzbuđena jer nju stvarno volim, volim njene pesme i energiju. Kada mi je stigao demo snimak, bila sam u fazonu:"Emina, je l' ti dobro?". Stvarno je bila čudna na prvo slušanje sa tim rečima egoista, terorista... Drugo slušanje, treće... Ja sam već skakala po kući. Vidiš, nekako, mene hoće ti hitovi, Bogu hvala - rekla je Milica koja je pratila svoju intuiciju i snimila pesmu koja u ovom trenutku broji više od 42 miliona slušanja na Jutjubu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.