JE L SI PROBALA DA SE OPLEMENIŠ? Voditeljka se ŠOKIRALA izjavom Maje Marinković u emisiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 14:02

"JE L' SI PROBALA DA SE OPLEMENIŠ?" Voditeljka se ŠOKIRALA izjavom Maje Marinković u emisiji!

Odgovor je bio kranje neočekivan...

Voditeljka Sanja Marinković kao gošću u svojoj emisiji imala je bivšu rijaliti zvezdu i starletu Maju Marinković sa kojom se upustila u diskusiju na temu grudi i ukoliko iste mogu da se povećaju kontinuiranim treninzima.

Delić razgovora obe Marinkovićeve u emisiji "Magazin IN" već uveliko je postao viralan na društvenim mrežama, iako emisija još uvek nije emitovana.

Sanja je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u emisiji upitala Maju da li je nekad probala da se bavi sportom i da li je pokušala da se na taj način pozabavi svojom figurom, pre nego što se podvrgla brojnim plastičnim operacijama i hirurškim intervencijama.

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

- Jesi probala nekim sportom da se oplemeniš? - pitala je Sanja svoju prezimenjakinju.

Pa, ne mogu grudi da se naprave sportom - odgovorila je Maja.

Voditeljka se šokirala Majinim odgovorom, a onda poručila da ona nije neko ko deli devojke na one koje su prirodne ili ne.

- Ko kaže da grudi ne mogu da imaju punoću ovako? - pričala je voditeljka u snimku koji kruži mrežama, pa dodala:

- Bitno je da se žene bave sportom, evo da pokažemo - istakla je Sanja nakon čega je pušten snimak trenera u teretani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.