JE L SE SVAĐA SA ŽENOM? Anđela nije mogla da se OBUZDA, pa se RADOVALA HAOSU između Zvezdana i Ane

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 17:59

"JE L' SE SVAĐA SA ŽENOM?" Anđela nije mogla da se OBUZDA, pa se RADOVALA HAOSU između Zvezdana i Ane

Ovaj odgovor nije očekivala?

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić su danas napravili haos po Zadruzi kad je došlo do loma i cepanja stvari, a obezbeđenje nije znalo gde će pre POGLEDAJTE OVDE.

Međutim, uskoro su se smirili i pomirili, a Lepi Mića je otišao do Anđele Đuričić u izolaciju, te je nju zanimalo koji su detalji i da li se to Zvezdan i ana svađaju:

- Što se svađa sa ženom pitam te? - uleteo je Mića.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Je l' sve u redu? Je l' se svađa sa ženom? Videla sam da se šeta u krug? -pitala je Anđela Miću.

- On uvek šeta u krug - odgovorio je Mića.

- Ja ne dozvoljavam da uz moje ime stoje neke laži. Ne dozvoljavam, ja sam čoveka pustila da rešava svoje probleme. Kada oni reše svoje možda će biti prostora da nas dvoje popričamo o tome šta smo uradili - rekla je Anđela.

- Ja ne idem tamo pa ne znam, nisam znala da je bila rasprava i svađa. On mi je dolazio i nisam htela da ga nerviram - dodala je Anđela

- Neka oni svoje razgovaraju, imaju mnogo toga da kažu jedno drugome. Ne ulaziš u rasprave i što manje razgovora. Manje diskusija sa njima, i nemoj da dozvoliš da te pitaju šta si to uradila u svom životu. Ti se brani - pričao je Mića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.