JE L SAM NAKAZA? KAŽU DA IZGLEDAM KAO AVATAR! Tamara Đurić progovorila o plastičnim operacijama

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 08:01

"JE L' SAM NAKAZA? KAŽU DA IZGLEDAM KAO AVATAR!" Tamara Đurić progovorila o plastičnim operacijama

Sigurna je da nije preterala sa korekcijama na svom telu!

Ognjen Amidžić sinoć je ugostio Tamaru Đurić u emisiji "Amidži šou". Na početku emisije ona je progovorila o plastičnim operacijama kojima se podvrgla.

Starleta se već danima unazad našla na udaru na društvenim mrežama. Dobijala je negativne komentare na račun svog izgleda, pa je upitala voditelja da li izgleda kao nakaza.

- Da li izgledam kao nakaza? Kažu mi da izgledam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kao Avatar. Tvoj studio je prošle godine bio jako lep, ali si ga promenio. Nova godina novi studio. Ja nisam promenila pol, zar ne. Idu godine, problemi, i malo sam samo korigovala. Kad sam ja u pitanju, postoji granica. Izgledam isto kao nekada. Ali generalno gubi se granica u svemu - rekla je starleta i dodala:

- Plastična hirurgija je jedan vid zavisnosti. Savetujem ženama da bolje ne kreću sa tim. To i jeste moj jedini porok, ako mogu tako da ga nazovem. Sve što je lepo, to je u redu. Dešava se da žene izgube kompas. Ja po svom mišljenju nisam preterala i ovo je ono ''knap''.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.