JE L OVO REALNO Miljana nakon povratka u Elitu ZGROZILA javnost: Kamera zabeležila neprijatnu scenu, snimak nije za SVAKOGA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 12:21

"JE L' OVO REALNO" Miljana nakon povratka u "Elitu" ZGROZILA javnost: Kamera zabeležila neprijatnu scenu, snimak nije za SVAKOGA

Definitivno bi rijaliti učesnici trebalo više da obrate pažnju na kamere, koje prate svaki njihov korak...

Kontroverzna učesnica "Elite", Miljana Kulić nedavno se vratila u Belu kuću, kako tvrdi, jača nego ikada. Kulićeva je liniju dovela do savršenstva, nadogradila kosu i izgleda nikad bolje, te ne dozvoljava da je publika vidi nesređenu.

Isto se desilo i sinoć, kada je Miljana obukla kratku haljinu i crni bodi ispod, ni ne sluteći šta će joj se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogoditi.

Naime, dok je razgovarala sa Urošem Rajačićem za vreme pauze, Miljani se otkopčao bodi, pa je morala odmah da ustane i dobro se pomuči da ga "vrati" na svoje mesto. Međutim, to nije bilo tako lako, pa su scene bile poprilično neprijatne.

Izgledalo je kao da se Miljana dodiruje po međunožju, zbog čega je prisutnom Rajačiću bilo neprijatno, pa je skretao pogled.

Kako je ova scena bila zbunjujuća, mnogi korisnici društvenih mreža su shvatili da se Kulićevoj zaglavio tampon, te da je zbog toga nastao ovaj problem, a komentari su se neprestano nizali.

- "Ništa čudno od nje", "Urošu se gadi, pogledajte facu", "Koliko neprijatno", "Rekla je Urošu da se okrene, haha","Jel realno ovo... - glasili su samo neki od komentara ispod ovog snimka, koji je već postao viralan.

A post shared by @samoposmatramo1

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram/samoposmatramo1/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.