JE L MOGUĆE OVO? Anđela kao od majke rođena stala pred kameru: Sve se vidi, još se i ne krije, na sebi nema ništa

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 19:09

JE L' MOGUĆE OVO? Anđela kao od majke rođena stala pred kameru: Sve se vidi, još se i ne krije, na sebi nema ništa

Prvo je pogledala direktno u kameru, pa se skinula!

Anđela Đuričić važila je za smernu i najmoralniju zadrugarku pete sezone Zadruge.

Međutim u šestoj sezoni je pogazila svoj stav zaljubivši se u 23 godine starijeg zauzetog muškarca Zvezdana Slavnića sa kojim je imala otvoreno i intimne odnose pred kamerama.

Međutim, taman kada su svi mislili da će se "dovesti u red" sada nakon što je veza sa Slavnićem okončana, Anđela je počela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da iznenađuje sve a sada je definitivno šokirala milionski auditorijum.

Naime, Đuričićeva se presvlačila u radionici i nakon što je pogledala u kameru koja ju je snimala, skinula je bade mantil te ostala kao od majke rođena gola skroz pred kamerama.

Ona se presvlačila ne obazirući se što je milioni gledaju u tom trenutku, a ovaj snimak završio je i na društvenim mrežama.

KAKO JE SVE IZGLEDALO, POGLEDAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.