JE L MISLIŠ DA JU JE J**AO ZBOG MENE? Bilal osuo ŽESTOKU PALJBU: Bog te je spasio kad si SLOMIO NOGU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2023, 19:10

"JE L' MISLIŠ DA JU JE J**AO ZBOG MENE?" Bilal osuo ŽESTOKU PALJBU: "Bog te je spasio kad si SLOMIO NOGU!"

"Bio sam zaljubljen u nju i verovao sam u to nešto!"

Ovonedeljni vođa Bilal Brajlović nastavio je da deli budžete zadrugarima. Obratio se Miljanu Vračeviću.

Brajlović je potom osuo paljbu indirektno i po Maji Marinković i odnosu sa Filipom Carem nakon njegovog izlaska.

- Znam da si mi želeo najbolje, ali način na koji si mi to govorio nije dobar. Hvala ti što si želeo da me usmeriš na dobar put, ali mi je zasmetalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvoje sprdanje kad sam izašao. Rekao sam ti šta mi je smetalo i šta možeš bolje raditi. Mali - rekao je Bilal.

- Meni ovo ništa ne znači. Isto m je tri i pet hiljada. Drago mi je da si shvatio da sam bio u pravu za stvari koje sam ti govorio. Moja namera prema tebi je bila najbolja. Zbog tebe sam ušao u veliki sukob sa Majom i njenim ocem. Ponašao sam se prema tebi kao prema nekome. Sprdao sam se sa tobom jer si čovek koji se posle svega što zna zaljubio u Maju. Rekao sam ti da nisi dorasto njoj i njenom nenaštelovanom rolerkosteru. Ne znam gde sam pogrešio prema tebi. Najviše sam ja u odnosu sa tobom izgubio. Gledao sam da te ispoštujem i ako otac na svadbi, da te smirim zbog Sare Reljić, da spustim situaciju da se ne ponizite još više. Čim si ti shvatio da sam ja bio u pravu, bilo je do tebe, a ne do mene - rekao je Miljan.

- Rekao sam ti da znam da mi ne odgovara, ali sam bio zaljubljen u nju i verovao sam u to nešto - rekao je Bilal.

- Ali što mi zameraš nešto za šta sam bio u pravu - rekao je Miljan.

- Način na koji si rekao tako se i shvatilo. Ti si mene omalovažavao - rekao je Bilal.

- Mene pare pomeriti ne mogu jedne sekunde i ne zanimaju me - rekao je Miljan.

- O Brendonu misliš sve najgore, a o meni si pričao kao o njemu. Koliko sam te molio da ne radiš to, a i njoj (Maji) sam pričao da ti ne spominje to što ti je spominjala - rekao je Bilal.

- Ja znam Maju od spolja, znam Matoru. Vidi, ako si ti skapirao da sam bio u pravu - rekao je Miljan.

- Dobar si, ali si lud. Imaš takve prebačaje - rekao je Bilal.

- To nije normalno - rekao je Bilal.

- Meni je normalno. Budem ishitren - rekao je Miljan.

- Volim te i zato sam bio povređen. Nisam to očekivao - rekao je Bilal.

- Velika težina mene kao oženjenog je bila da te sputavam u vezi sa Majom jer je moglo da se pokrene da se ona meni sviđa. Ja mislim da te je sam Bog spasio kad si slomio nogu. Ja te se nikad nisam odrekao, a onda u jednom momentu ti tako. Je l' ti miliš da je Filip je*ao Maju zbog mene? Ja se prema tebi nisam ogrešio grama jednog, a ti slušaj ljude - rekao je Miljan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.