J*BAĆU TI MAMU! ALARMANTNO STANJE u rijalitiju - OGLASILA SE Janjuševa ŽENA: Daću ti NOVAC...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 15:37

"J*BAĆU TI MAMU!" ALARMANTNO STANJE u rijalitiju - OGLASILA SE Janjuševa ŽENA: "Daću ti NOVAC...!"

Uuu, žestoko...

Danas je u toku dana, kao i svakog petka emisij "Sprrrdnja", gde su voditelji Marko Janjušević i Stefan Karić. Tom prilikom je pročitano lažno pismo Janjuševe žene, koje su napisali zadrugari, uživo u emisiji.

- Ćao mali moj, gledam te, pratim te i naravno glasam. Ne mogu reći jednu situaciju koju bih ti zamerila. Sve će biti dobro na kraju. Jer ako nije dobro, nije kraj. Znam da patiš malo, ali ne brini, pomirićete se. Ne znam da li se sećaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da si sve kartice ostavio meni? Ne brini, kad Veliki šef uplati, daću ti novac za kartu do Prijepolja. Skoro me tetka zove, čula kaže praviš svadbu, da se ženiš, pita hoćemo li ići. Ako ne stignemo, da znaš da Stiven i ja uživamo. Sve u svemu, znaš da te volim, znam da me voliš, P.S: Je*aću ti mamu - pročitao je Janjuš.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.